Facilități spa

Un refugiu relaxant, unde poți beneficia de tratamente pentru relaxare și revigorare, precum masaje, băi cu hidromasaj și terapii corporale și faciale. Este locul perfect pentru a scăpa de stresul zilnic și a te bucura de o pauză bine meritată.

gen temporar 3

Piscină cu apă sărată

Detoxifică pielea, ameliorează durerile musculare și articulare și are proprietăți antiinflamatorii pentru o senzație de revigorare completă.

gen temporar 2

Saună

Prin transpirație abundentă, saună contribuie la eliminarea toxinelor și impurităților din corp, curățând astfel porii și îmbunătățind aspectul pielii.

rooms

Jacuzzi

Un loc dedicat relaxării și revigorării, unde apa caldă și jeturile puternice îți oferă o experiență deosebită de confort și relaxare.

bathtub

Bazin cu apă rece

Bazinul cu apă rece completează experiența în sauna, oferind o senzație intensă și revigorantă după perioadele de căldură. Este esențial pentru reîmprospătarea rapidă a corpului și stimularea circulației sângelui.

computer

Masaj de relaxare

Este o experiență terapeutică ce îmbunătățește starea de bine a corpului și minții prin tehnici delicate și ritmice. Reduce tensiunea musculară și stresul acumulat, oferind o senzație profundă de calm și relaxare.

concierge

Masaj terapeutic

Este o metodă medicală eficientă pentru tratarea durerilor musculare și a tensiunilor cronice. Prin utilizarea unor tehnici specializate, terapeutul lucrează asupra zonelor problematice ale corpulu.

Prețuri

Pret adult : 60 lei

Pret copil ( sub 12 ani ) : gratuit 

Program

Luni – Vineri : 16:00 – 22:00

Sambata si Duminica : 14:00 – 22:00 

Sarbatori legale : 14:00 – 22:00